• Tlf: 913 66 232 / 924 09 548

XCafé menyX

Småretter

Toast med ost og skinke

kr 99,-
serveres med salt og aiolo

Karbonadesmørbrød enkel

kr 126,-
Karbonade, erterstuing, stekt løk, salat, tomat, agurk, majones og brød (hvete, egg)

Karbonadesmørbrød Dobbel

kr 156,-
Karbonade, erterstuing, stekt løk, salat, tomat, agurk, majones og brød (hvete, egg)

Wrap med kylling

kr 95,-
Tortillalefse men salat, agurk, rødløk, kylling og carrydressing (hvete,)

Nachos med chili con carne

kr 135,-
med rømme og salsa (melk)

lunsj

Pastasalat M/ kylling

kr 175,-
pasta, urteolje, salat, cherrytomat, kapers, løk, kylling, bacon, parmesan, krutonger og chili-og mangomajones (hvete, egg, laktose)

Club Sandwich m/ potetskiver og aioli

kr 175,-
Grillede skiver av brød med salat, majones, tomat, kalkun og kalkunbacon servert med friterte potetskiver og aioli (hvete, egg)

Fish`n Chips

kr 169
Panert og fritert sei med salat, friterte potetskiver og remulade (hvete, egg, fisk)

Frokosttallerken

kr 165,-
Egg, bacon, pølse, potetskiver, salat og brød ink. kaffe (hvete, egg)

Burger

Timian`s burger

kr 149
Grillet landbrød, Homestyle hamburger 180g, tomattappenade, salat, tomat, agurk, rødløk, avocado, parmesan, cheddar og aioli (hvete, egg)

Cheese burger

kr 139
Hamburgerbrød, homestyle burger 150g, chipotlemajones, salat, tomat, sylteagurk, rødløk og cheddar (hvete, egg, melk)

Bare burger

kr 149,-
Hamburgerbrød, homeatyle buregr150g, trøffelmajones, salat, tomat, rødløk, sylteagurk, cheddar og bacon (hvete, egg, melk)

Vegetarburger

kr 149,-
Hamburgerbrød, homeatyle buregr150g, chilimangomajones, salat, tomat, rødløk, sylta rødløk (hvete, egg)

Hot burger

kr 139,-
Hamburgerbrød, homeatyle buregr150g, Chipotlemajones, glaze, salat, tomat, rødløk, sprøstekt løk, cheddar og Jalapenos (hvete, egg, melk)

Middag

Bakt torsk med ertepure og mandelsmør

239,-
Torsk bakt i ovn, med ertepure, poteter, grønnsaker og mandelsmør

Elgkarbonader med poteter, grønnsaker, skogsoppsaus og tyttebær

kr 239,-

Dagens middag

Skifter hver dag. Torsdager: Kjøtt og potetball m/ tilbehør
serveres med salt og aiolo
Scroll to top
Loading…
Loading…